"meesterwerk op maat"

Design & Vakmanschap

Elk stuk hout heeft zijn eigen karakter. Elk mens zijn eigen stijl. 

Gideon gelooft daarom in de waarde van persoonlijke meubelstukken. Bij Gideon Creations is elk meubelstuk een uniek project. Een project waar de opdrachtgever centraal staat, een project dat zich laat leiden door het materiaal, of een project dat volgt uit het creatief design van Gideon zelf; er is niet één manier om mooie dingen te maken. Volledige autonomie of in samenwerking met een liefhebber; de stijl en vindingrijkheid van Gideon Creations maken het mogelijk.

Neem contact op met Gideon

Opus salontafel

Deze tafel mag gerust het magnum opus – het meesterwerk – van Gideon Creations worden genoemd. Een lang denk- en ontwerpproces resulteerde in een meubel dat vanuit elke hoek steeds interessant blijft. Door asymmetrie weloverwogen in zijn compositie toe te passen speelt het met het perspectief van de kijker.

Bekijk het portfolio

Excellent wonen en leven beurs 2018

Na een succesvolle deelname aan de LXRY beurs van 2017 heeft Gideon Creations afgelopen oktober (25 t/m 28) deelgenomen aan de Excellent wonen en leven beurs 2018.

Deze beurs in Ahoy Rotterdam van het Excellent magazine is voor iedereen die houdt van fraaie architectuur, stijlvolle interieurs en een exclusieve lifestyle waardeert. Hier past het Design en Vakmanschap van Gideons Creations bijzonder goed bij.

Lees meer

Cassiopeia

De Cassiopeia-tafeltjes zijn vernoemd naar het W-vormige sterrenbeeld en de ijdele dame uit de Griekse mythologie. Deze ijdele tafeltjes bestaan uit maar liefst 168 afzonderlijke stukken, die zeer zorgvuldig zijn gesneden en geplaatst. Ook deze tafels zaten langere tijd in het hoofd van Gideon voordat ze werkelijkheid werden. Initieel onderdelen voor een klok, maar nu verweven in een tijdloos ontwerp.

Bekijk het portfolio

Gideon Creations op Masters of LXRY

Gideon Creations is trotse participant van de Masters of LXRY 2017. Dit jaarlijkse evenement in de RAI te Amsterdam toont de crème de la crème op het gebied van luxe producten en diensten. Met als thema ‘design’ kan Gideon dit jaar niet missen.

Ga naar de website